DA GINO

DA GINO Pizzeria

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2802 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Da Gino. Meer weten? Ontdek meer

20 jun 2022 om 21:31 moesten 2 uur wachten en de pizza was wel erg nat
19 jun 2022 om 20:34 Te lang wachten op eten en geen aardige mensen op de telefoon!
18 jun 2022 om 20:56 Was weer lekker
16 jun 2022 om 1:54 In comparison to the rest of the delivery services in NL it was awesome. But one pizza was little bit to dark (black) but still tasted very good. The salad was OK nothing special. It’s not like in Germany but still best I got delivered in NL.
13 jun 2022 om 0:25 Eten was heerlijk
6 jun 2022 om 21:05 Het was een tijdje geleden dat ik besteld had bij Da Gino maar ik bestel er niet meer, Ze waren altijd zo goed en voor die prijs mag je meer verwachten.
4 jun 2022 om 21:55 focaccia was echt extreem zout, rest van het eten was ok
3 jun 2022 om 21:54 Wie altijd gewoon echt lekker..
2 jun 2022 om 23:26 Eten was lekker, snelle bezorging. Maar €0,50 betalen om je pizza te laten snijden en dan bij openen van box je pizza in 4 stukken zien?!?!
31 mei 2022 om 20:17 Eten was niet warm helaas
30 mei 2022 om 22:20 heerliijk eten !! geen klachten over de bezorging ook als ik heel veel besteld !!cbapo