DA GINO

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2851 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Da Gino. Meer weten? Ontdek meer

2 sep 2022 om 20:49 Precies op tijd. Het eten was gloeiend heet, en erg lekker!
31 aug 2022 om 9:28 Erg lekker! Goed eten!
29 aug 2022 om 10:10 Fast delivery, excellent food. Liked it.
28 aug 2022 om 19:38 Weer als vanouds. Heerlijk.
25 aug 2022 om 21:41 Zit nu al bijna 3 uur te wachten en nog niks ontvangen. Al contact gehad met restaurant maar dat heeft geen meerwaarde, we zijn weer 45 min verder na mijn telefoontje.. ze hebben goede pizza’s maar op deze manier bestel ik liever ergens anders.
25 aug 2022 om 21:01 Nou we wachten al dik 2 uur en nog niks....of 't ooit nog komt wie weet, maar hier bestel ik nooooooooit meer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
24 aug 2022 om 21:22 Eten werd er erg snel en goed warm bezorgd. Tortellini was erg lekker. Helaas zat er een dode vlieg in de tortellini hetgeen de etenslust snel weg nam. Dit was nogal jammer en een zeer onsmakelijke constatering.
22 aug 2022 om 19:58 Echt fantastisch! Er zijn er maar weinig die tortellini zo lekker klaar kunnen maken. En dat voor een normaal bedrag, mijn complimenten!!
22 aug 2022 om 19:55 Ik heb genoten, en dat drie dagen,,zolang,doet ik ermee.
20 aug 2022 om 21:08 Het eten was erg lekker.
14 aug 2022 om 19:50 super
13 aug 2022 om 20:59 Super leckere Pizza und ultra schnelle Lieferung !